Acord Utilizare Site

ACCEPTAREA ACORDULUI

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii înainte de a utiliza site-ul.

Serviciile si facilitatile oferite de ALC ELECTRICAL TESTING SRL prin intermediul site-lui www.electricalc.ro  se supun acestui Acord de Utilizare, care poate fi actualizat sau modificat de catre noi fara notificare.

Prin utilizarea, vizualizarea, transmiterea, pastrarea si/sau orice alta folosire a continutului site-ului în orice mod, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos si va declinati orice drept de a acuza prezenta unor ambiguitati sau erori în acest Acord.

Daca nu sunteti de acord cu toti termenii si conditiile, nu utilizati site-ul si parasiti-l imediat.

RESTRICTII PRIVIND UTILIZAREA MATERIALELOR

Toate materialele postate, indiferent de forma și conținutul lor, fac obiectul Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.  

Conform Art. 4. aliniat (1) din Legea 8/1996, se prezumă a fi autor, până la proba contrară, persoana sub numele căreia opera a fost adusă pentru prima dată la cunoştinţă publică.

Orice distribuire, modificare, adaptare sau reeditare a conținutului acestora fără acordul scris al proprietarului este pedepsită conform prevederilor legale în vigoare.

Toate materialele continute în site, sunt proprietatea ALC ELECTRICAL TESTING SRL si nu pot fi copiate, reproduse, încarcate, publicate, transmise sau distribuite, indiferent de metoda.

Va angajati asadar, sa nu copiati, reproduceti, modificati, alterati, sa nu creati lucrari derivate sau sa afisati în public continuturi de pe site fara aprobarea noastra prealabila, scrisa si explicita.

Nu veti folosi roboti, alte dispozitive automate sau procese manuale pentru a monitoriza sau copia site-ul sau continutul ori informatiile din acesta, fara acordul nostru prealabil, scris si explicit.

În scopul prezentilor termeni, utilizarea oricarui astfel de material pe orice alt site web, sau în orice mediu digital este interzisa.

 DESPAGUBIRI

Consideram ca marcile noastre comerciale si de servicii, siglele, logo-urile, informatiile din site sunt active valoroase, iar încalcarea drepturilor comerciale aferente lor reprezinta un lucru grav.

Nu puteti utiliza marcile noastre comerciale, siglele sau alte informatii proprietatea noastra (inclusiv imagini, texte, macheta de pagina sau formulare), fara aprobarea noastra prealabila, scrisa explicita.

Prin nerespectarea acestui Acord de utilizare, sunteţi responsabili pentru prejudicii, pierderi, despagubiri, costuri, cheltuieli sau taxe, inclusiv onorariile datorate avocaţilor.

 DECLINAREA RASPUNDERII

ALC ELECTRICAL TESTING încearcă întotdeauna să pastreze un management performant al website-ului sau. Toate documentele si materialele publicate prin intermediul acestui site au fost concepute pentru a pune la dispozitie informatii cu caracter general care nu sunt neaparat complete, detaliate, precise sau la zi.

ALC ELECTRICAL TESTING îşi declină orice răspundere juridică pentru orice fel de daune care pot apărea ca rezultat al unei inexactităţi sau neglijenţe în informaţiile de pe acest site sau pentru consecinţele activităţilor întreprinse pe baza informaţiilor de pe acest site.

Nu putem fi facuti responsabili pentru daunele directe sau indirecte, care rezultă din utilizarea informaţiilor publicate pe site, de erorile tipografice, fotografice, tehnice sau de tarife eronate la serviciile prestate, mentionate pe site-ul nostru.

Ne rezervam dreptul de a refuza servicii, închide conturi, elimina sau edita continuturi si de a anula comenzi, la discretia noastra exclusiva si absoluta.

Ne rezervam dreptul de a anula sau modifica ofertele, daca consideram ca acestea contin, sau rezulta ca urmare a unei greseli sau a unei erori.

Daca din cauza unor erori tehnice, sau alte cauze aflate în afara controlului nostru, o sectiune a site-ului nu poate functiona, ne rezervam dreptul sa modificam sau sa suspendam site-ul sau orice sectiune a acestuia.

Nu vom fi responsabili sub nicio forma, inclusiv, dar fara a se limita la daune directe, indirecte, incidentale, speciale, de încredere, pe cale de consecinta sau punitive care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul sau serviciile ori functiile acestuia, ori ca urmare a accesului dvs. sau a incapacitatii de a accesa site-ul sau daca va bazati pe site sau pe serviciile, continuturile, materialele sau functiile acestuia.

Daca sunteti nemultumit de site sau de oricare dintre produsele, serviciile, furnizorii sau partenerii asociati cu acesta, dupa caz, veti avea dreptul doar la a renunta la utilizarea site-ului si la a înceta prezentul acord potrivit termenilor sai.

 CONTRIBUTIA UTILIZATORILOR

Ne bucura sa primim mesaje de feed-bak de la clientii, partenerii sau utilizatorii site-ului nostru, iar comentariile privind datele, articolele si informatiile publicate despre serviciile oferite sunt binevenite.

Apreciem asadar, feedbackul dvs. cu privire la site si la serviciile si produsele oferite, însa va solicitam sa fiti explicit în comentariile dvs. pe aceasta problema si sa nu ne trimiteti materiale care nu au fost solicitate în mod expres de catre noi.

Daca la solicitarea noastra, sau din proprie initiativa, ne trimiteti sugestii, idei, note, proiecte, desene, sau alte informatii, acestea vor fi considerate si vor ramâne proprietatea noastra.

Încarcând materiale pe site sau transmitandu-ne orice alte informatii, ne garantati automat un drept pentru a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica lucrari derivate si/sau a distribui aceste materiale sau a le integra sub orice forma in structura site-ului sau in activitatea noastra.

Nu vom fi raspunzatori pentru utilizarea acestor informatii si vom avea dreptul de a le utiliza fara restrictii indiferent de scop.

Informatiile si/sau documentele pe care ni le furnizati nu vor contine virusi, fisiere troian, fisiere worm, sau alte programe informatice al caror scop este acela de a deteriora, intercepta sau de a expropria din sistem date sau informatii si nu vor crea raspundere pentru noi si nu ne vor determina sa pierdem (integral sau partial) serviciile furnizorilor nostri de internet sau ale altor furnizori.

 CONTINUTURI ASOCIATE SITE-ULUI

La accesarea site-ului www.electricalc.ro puteti gasi legaturi catre alte site-uri pe care le consideram posibil interesante pentru dvs.

Furnizând aceste legaturi, nu sustinem si nu ne asumam nici o raspundere cu privire la aceste site-uri sau materialele diseminate, ori serviciile furnizate de ele si nu suntem responsabili pentru materialele, serviciile sau alte situatii existente, legate sau provenite de pe orice alt site.

Prin urmare, nu putem fi trasi la raspundere pentru exactitatea, relevanta, conformitatea cu drepturile de autor, legalitatea sau decenta materialelor continute în site-urile mentionate în orice rezultate de cautare, sau asociate în alt mod site-ului

 INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ALC ELECTRICAL TESTING SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, care va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti transmite o cerere in scris, la adrsa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 DATELE INREGISTRATE PE WEB-SITE

La optiunea dvs., ne puteti furniza unele date personale, pentru a va crea un cont valabil si/sau pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului www.electricalc.ro de catre ALC ELECTRICAL TESTING SRL

Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scop de reclama si pentru servicii de comunicatii electronice.

Va asiguram ca avem ca prioritate, ca datele transmise de utilizatori si stocate in baza de date sa ramana confidentiale si sa fie folosite numai in scopurile pentru care au fost incredintate

ALC ELECTRICAL TESTING SRL isi rezerva dreptul de a trimite mesaje utilizatorilor inregistrati, prin care sa faca anunturi referitoare la serviciile sale, informatii sau oferte speciale.

Share

ATESTAT ANRE

FacebookTwitterLinkedinGoogle

MEMBRU ASOCIAT AREL

SR EN ISO 9001:2008

Servicii SSM-PSI

Raspundem Intrebarilor!

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
072 336 11 07

Protectia muncii - SSM

Cataloage si Brosuri

Contact:

Bucuresti, Aleea Tulcea nr. 5

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0723.361.107

 

 Acasă   |   Despre Noi   |   Certificari   |   Galerie   |    Blog   |  Tarife   |   Acord utilizare site   | Contact


  Toate materialele afisate sau furnizate pe site-ul electricalc.ro sunt protejate de drepturile de autor. Este interzisa utilizarea unuia sau ma multor elemente prezente pe site-ul electricalc.ro. Vanzarea acestora, transferul, modificarea, copierea, transmiterea, distribuirea, afisarea, reproducerea, publicarea sau utilizarea acestora in orice scop public sau comercial, fara acordul in scris al autorului este strict interzisa. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi acordul de utilizare al site-ului !