Despre noi

 

ALC ELECTRICAL TESTING - VERIFICARI PRAM, CERTIFICAT PRAM

ALC ELECTRICAL TESTING SRL este o companie de inginerie electrica, specializata in domeniul electrosecuritatii, avand ca principal obiectiv promovarea sigurantei, subliniind importanța respectarii standardelor şi normelor în vigoare. 

Serviciile oferite de noi acopera aproape intreagul domeniu de activitate, dar suntem specializati pe executarea de instalatii electrice, inspectii, testari si verificari periodice din punct de vedere al electrosecuritatii a echipamentelor, aparaturii si a instalatiilor electrice de joasa tensiune. Este vorba de ceea ce se numeste Verificari si certificare PRAM.

ALC ELECTRICAL TESTING SRL doreste sa furnizeze clientilor si vizitatorii site-ului www.electricalc.ro informatii de calitate despre produsele și serviciile sale, precum și informații utile, care sa poata fi folosite in fundamentarea deciziilor legate de implementarea proiectelor dvs

Ce face ALC ELECTRICAL TESTING diferit, comparativ cu alte firme care activeaza in domeniul electric?

După cum bine puteti constata prin site-ul nostru, ne-am angajat să oferim cât mai multe informații posibile cu privire la produsele si serviciile pe care le oferim. Facem tot posibilul pentru a vă oferi informații, astfel încât să puteți lua decizii clare și informate pentru aplicația sau proiectul dvs.

Suntem o companie, care spre deosebire de multe alte companii, care au persoane calificate la birou si trimit persoane necalificate la sediul clientului pentru a diferite lucrari de instalatii electrice, noi va oferim cei mai buni specialisti in domeniu.

Suntem atestati ANRE pentru inspectii si testari instalatii electrice si va putem oferii cele mai bune solutii pentru a satisface cerintele dvs. din punct de vedere al bugetului si si sigurantei in exploatarea instalatiilor electrice.

Din momentul in care ne contactati (și ne puteți contacta într-o multitudine de moduri, prin telefon, e-mail, formular contact site), vă veți da seama că tehnicienii nostri au cunoștințele și resursele necesare pentru a oferi soluțiile de care aveți nevoie.

Vom lucra la proiectul dvs. si vom gasi raspunsuri la toate intrebarile si toate aspectele de aplicare vor fi abordate pentru a vă oferi cele mai bune produse si servicii la cel mai bun pret.

Oferim servicii pentru companii din toate domeniile de business: Industrie, Property si Facility Management, Servicii, Comert, Sectorul Public, etc.

Detinem toate resursele necesare pentru realizarea de Inspectii, verificari, masuratori si incercari de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune.

Avem o mare experienta dobandita in anii de practica pe care o completam cu o instruire permanenta a personalului si prin urmare clientii nostri pot avea incredere ca vom putea oferii servicii conform celor mai noi standarde de siguranta.

Activitatea noastra de verificare si testare a instalatiilor electrice se desfasoara in cea mai mare parte fara intreruperea alimentarii cu energie electrica, asa ca activitatea dvs. nu va fi intrerupta. Dupa finalizarea verificarilor si testelor, va vom explica pe intelesul dvs. constatarile noastra, dar si optiunile pentru lucrarile suplimentare de remediere.

Contactati ALC ELECTRICAL TESTING SRL, pentru verificari, inspectii si testari periodice ale instalatiei electrice, pentru a asigura nivelul de siguranta necesar protectiei personalului impotriva socurilor electrice, dar si a imobilelor dvs. impotriva incendiilor.

Share

ATESTAT ANRE

FacebookTwitterLinkedinGoogle

MEMBRU ASOCIAT AREL

SR EN ISO 9001:2008

Servicii SSM-PSI

Raspundem Intrebarilor!

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
072 336 11 07

Protectia muncii - SSM

Cataloage si Brosuri

Contact:

Bucuresti, Aleea Tulcea nr. 5

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0723.361.107

 

 Acasă   |   Despre Noi   |   Certificari   |   Galerie   |    Blog   |  Tarife   |   Acord utilizare site   | Contact


  Toate materialele afisate sau furnizate pe site-ul electricalc.ro sunt protejate de drepturile de autor. Este interzisa utilizarea unuia sau ma multor elemente prezente pe site-ul electricalc.ro. Vanzarea acestora, transferul, modificarea, copierea, transmiterea, distribuirea, afisarea, reproducerea, publicarea sau utilizarea acestora in orice scop public sau comercial, fara acordul in scris al autorului este strict interzisa. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi acordul de utilizare al site-ului !